teknisk förvaltning i Fagersta och norbergs kommun

NVK logotyp
Norbergs kommuns logotyp
Fagersta kommun logotyp

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta norra västmanlands kommunalteknikförbund

Postadress:

Box 2, 737 21 Fagersta

Telefon:

0223-446 00

Fax:

0223-164 30

Öppettider:

08.00-12.00 och 13.00-16.00

Besök oss:

Norbergsvägen 19 
737 21 ­Fagersta

Bostäder

NVK sköter uthyrningen av de kommunala hyresbostäderna i Fagersta och Norberg, den så kallade allmännyttan. Under lediga lägenheter kan du läsa om hur du går till väga för att hyra en kommunal hyresbostad i Fagersta respektive Norberg.

Du är välkommen att skicka en ansökningsblankett för våra bostäder eller kontakta vår hyresförvaltare. Blankett hittar du under "Dokument och länkar" nedan. Det kostar ingenting att stå i vår bostadskö.

Trygghetsboende

En nyhet i Norberg är Resedans Trygghetsboende på Kornettgatan 15 för dig som är över 70 år och vill bo lite bekvämare. Hiss finns i samtliga fyra trappuppgångar.

Viktigt att tänka på när du ska flytta
När du flyttar ska du göra en flyttanmälan till Skatteverket så att du får rätt folkbokföringsadress. Gör din anmälan i förväg eller senast en vecka efter flytten. Skatteverket sprider din nya adress till många myndigheter och företag. Vill du ha eftersändning av din post får du beställa det hos Svensk adressändring (www.adressandring.se). Du som bor i en lägenhet ska vara folkbokförd på lägenheten. Lägenhetsnumret är en del av din adress och består av fyra siffror som visar på vilken våning och var på våningen lägenheten finns. Du kan hitta lägenhetsnumret i husets entré, på din ytterdörr, på ditt postfack eller i ditt kontrakt. Du som är inneboende eller hyr lägenhet i andra hand ska inte ange c/o i din flyttanmälan. Du ska se till att ditt namn finns på dörren och på postboxen i entrén om det finns en sådan.”

Sidansvarig:


Senast ändrad:

Scrolla upp