teknisk förvaltning i Fagersta och norbergs kommun

NVK logotyp
Norbergs kommuns logotyp
Fagersta kommun logotyp

SÖK PÅ SIDAN

Kontakta norra västmanlands kommunalteknikförbund

Postadress:

Box 2, 737 21 Fagersta

Telefon:

0223-446 00

Fax:

0223-164 30

Öppettider:

08.00-12.00 och 13.00-16.00

Besök oss:

Norbergsvägen 19 
737 21 ­Fagersta

Lediga lägenheter i Norberg

Bostadskö

Du är välkommen att skicka in en ansökningsblankett för att stå i vår bostadskö. Det kostar ingenting. Blankett finns längre ned på sidan.

I samband med att du ansöker om lägenhet ger du även ditt tillstånd till att hamna i vårt bostadsregister, vilket innebär att du samtycker till att uppgifterna tills vidare får lagras, sparas och bearbetas i vår databas (enligt GDPR Dataskyddsförordningen).

För att kunna stå kvar i kön måste du aktivt ta kontakt med hyresförvaltaren en gång per år. Om du inte hör av dig kommer du automatiskt att plockas bort från vår bostadskö.

Den som står i kön är skyldig att själv anmäla adressändring till NVK. Adressat avflyttad från uppgiven adress eftersöks inte.

När en lägenhet blir ledig

För att kunna bli aktuell för visning av lägenhet behöver du ha anmält dig till vår bostadskö.

När en lägenhet blir ledig kommer ett erbjudande att skickas ut till de som anmält sig till bostadskön. Möjligheten finns då att få en visning av lägenheten.

Efter visningen behöver du svara ja eller nej på om du fortfarande är intresserad av bostaden. Svar lämnas via e-post eller per telefon inom angivet svarsdatum. Ett uteblivet svar räknas som ett nej.

Om du har längst kötid av de som svarat ja efter visning kommer kreditupplysning att tas. Nödvändiga uppgifter kan behöva hämtas in från bland annat Kronofogdemyndigheten, arbetsgivare och tidigare hyresvärd.

Du kan läsa mer om våra bostäder under "Bostäder i Norberg".

Sidansvarig:


Senast ändrad:

Scrolla upp